Over ons

Technologische oplossingen die uw bedrijf naar de toekomst brengen

NMD Technology Services gebruikt beveiligingstechnologieën van de toekomst om uitgebreid geïntegreerde oplossingen te bieden om Uw bedrijf naar de toekomst te loodsen. De beveiligingstechnologie, dat een belangrijk onderdeel van een real-time leverings- en traceerketen is, brengt de snelheid van de digitale wereld naar de werkprocessen.

Ervaren, getalenteerde en gepassioneerde NMD-medewerkers optimaliseren al Uw bedrijfsprocessen met gebruiksvriendelijke oplossingen om mens en technologieën met elkaar te verbinden. Dankzij de hoogwaardige en samenwerkende traceerketen stelt het U in staat om de traceerbaarheid en betrouwbaarheid te maximaliseren.

De geavanceerde hardware- en softwareoplossingen creëren traceerbare digitale identiteiten vanaf het begin van het productieproces tot de laatste stap van de distributie en de levering.

services

NMD Technology Services levert real-time en traceerbare digitale oplossingen voor alle productie- en bevoorradingsketenprocessen. Wij werken samen met Uw personeel om tijdverspilling te voorkomen en om hightech applicaties succesvol te combineren met Uw bedrijfsprocessen.

Shape
Op maat gemaakte systeemoplossingen

De toewijding van ons merk, "ideeën komen uit", bestaat niet alleen uit woorden. Het is een weerspiegeling van ons vermogen om Uw meest vergezochte ondernemersideeën om te zetten in nieuwe haalbare projecten. Dit vermogen leidt ook tot de ontwikkeling en innovatie binnen bestaande organisaties. Voor ons heeft het omzetten van Uw ideeën in de realiteit meestal hardware en veelsoortige etherinterfaces nodig.

Verlaag uw kosten en verhoog uw inkomsten

Een op maat gemaakte systeemoplossing combineert mobiele applicaties met web gebaseerde oplossingen om Uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. De aanvankelijke focus ligt meestal op processen die door middel van de digitalisering de grootste Rendement op Investeringen (ROI) opleveren. Ontwikkeling, productie en het sneller factureren zijn typische domeinen waar digitalisering de levertijden en kosten drastisch kan verkorten. Een op maat gemaakte oplossing kan de waarde voor klanten en het aantal nieuwe zakelijke kansen helpen vergroten.

Shape
Shape
Naadloze integratie

Wij als NMD-professionals ondersteunen Uw bedrijf tijdens het gehele digitaliseringsproces. Hierdoor kunt u zich concentreren op Uw bedrijfsdoelen, terwijl wij slimme en efficiënte oplossingen voor U creëren. Ons team heeft een breed scala aan vaardigheden en kan U voorzien van projectmanagementservices, systeemarchitecten, UX/UI-ontwerpen, testers en ervaren front-end en back-end ontwikkelaars met geavanceerde expertise. We kunnen ook een server voor U bouwen en hardware en verschillende soorten luchtinterfaces integreren in Uw op maat gemaakte systeemoplossing.

Uw systeemoplossing, uw keuze

Het aangaan van een partnerschap met Strikersoft betekent dat U kan beslissen of U betrokken wil zijn bij het gehele ontwikkelingsproces of alleen maar bij de beleidsgebieden waar U Uw eigen middelen moet aanvullen. De integratie van Uw oplossing is onze verantwoordelijkheid. We hebben onafhankelijke en behendige teams die ook UX/UI-ontwerpen als een aparte dienst aanbieden. De flexibiliteit van deze aanpak stelt ons in staat om het perfecte projectteam samen te stellen voor elk onderdeel van Uw project.

Shape
Shape
Implementatie

De speciale oplossingen die volgens de verschillende behoeften van bedrijven opgesteld worden, zijn volledig flexibel. NMD biedt technologische ondersteuning op alle gebieden waar de bronnen aangevuld moeten worden en versnelt digitaliseringsprocessen met verschillende systeemoplossingen. Het zorgt ervoor dat de meest geschikte bronnen, zoals UX/UI-ontwerpen en beheersmiddelen, die bij elke stap van de projecten nodig zijn, samenkomen.

let’s cooperate

Flexibele samenwerkingsoplossingen afgestemd op Uw behoeften en Uw ideeën

Shape
Lokaliseer

NMD staat altijd voor U klaar om samen te werken wanneer u uw ideeën in een nieuw land wilt realiseren. We leggen de technologische infrastructuur voor de productie- en de leveringsketens vast.

Shape

Werk samen

We werken samen met verschillende bedrijven die in dezelfde sector actief zijn. Wij ondersteunen de ontwikkeling van investeringen, bedrijfsontwikkeling en projectuitvoering

Shape

Creëer

NMD waardeert uw ideeën net zo veel als U. Wij bieden advies voor uw nieuwe zakelijke ideeën en creëren technologische oplossingen voor Uw bedrijfsontwikkeling

Shape

Andere

Samenwerkingstoepassingen die volgens de behoeften toepassingen bieden voor verschillende sectoren, leiden tot creatieve oplossingen voor alle processen die geoptimaliseerd moeten worden.

contact us

nmd Technology Systems B.V.
Eerste Weteringplantsoen 8 1017 SK Amsterdam
The Netherlands

P+31202111888
Minfo@nmdtech.nl